Ekotex-behang
Ekotex behang is nog relatief nieuw in de wereld van wandafwerking, maar wordt snel populairder vanwege de bijzondere soorten behang.

Het glasweefselbehang van Ekotex is namelijk van hoogwaardige kwaliteit en innovatief op een eigen manier. Bij elk soort behang vindt u extra informatie over de specifieke eigenschappen van het  glasweefselbehang en voor welke ruimten en doeleinden u het kunt gebruiken.

Excellent behang, hoogwaardige kwaliteit en innovatief in zijn soort maakt het dat Ekotex zich onderscheidt van andere leveranciers. Ondanks de specifieke eigenschappen is dit niet terug te zien in de prijs, deze blijft scherp en aantrekkelijk voor u als klant!


Weergave:
 


Bezig met laden...
Foto Omschrijving Prijs
 
ekotex_basis_glad Basis - Glad

Ekotex Basis Glad glasweefselbehang verbergt reparaties en oneffenheden. Gemaakt van natuurlijke vezels, geen toevoeging van schadelijke stoffen.
145,00
Per rol

ekotex_excellent_dubbel_grof Excellent - Dubbel Grof - Voorgeschilderd

Ekotex Excellent Dubbel Grof staat voor een eerste klasse wandafwerking met glasweefselbehang. Het behang verwerkt 25% sneller dan doorsnee glasweefselbehang.
169,95
Per rol

ekotex_excellent_fijn Excellent - Fijn - Voorgeschilderd

Ekotex Excellent Fijn staat voor een eerste klasse wandafwerking met glasweefselbehang. Het behang verwerkt 25% sneller dan doorsnee glasweefselbehang.
139,95
Per rol

ekotex_excellent_middel Excellent - Middel - Voorgeschilderd

Ekotex Excellent Middel staat voor een eerste klasse wandafwerking met glasweefselbehang. Het behang verwerkt 25% sneller dan doorsnee glasweefselbehang.
119,95
Per rol

ekotex_excellent_spack Excellent - Spack - Voorgeschilderd

Ekotex Excellent Spack staat voor een eerste klasse wandafwerking met glasweefselbehang. Het behang verwerkt 25% sneller dan doorsnee glasweefselbehang.
189,95
Per rol

ekotex_excellent_visgraat Excellent - Visgraat - Voorgeschilderd

Ekotex Excellent Visgraat staat voor een eerste klasse wandafwerking met glasweefselbehang. Het behang verwerkt 25% sneller dan doorsnee glasweefselbehang.
189,95
Per rol

ekotex_excellent_visgraat_fijn Excellent - Visgraat Fijn - Voorgeschilderd

Ekotex Excellent Visgraat Fijn staat voor een eerste klasse wandafwerking met glasweefselbehang. Het behang verwerkt 25% sneller dan doorsnee glasweefselbehang.
159,95
Per rol


Behangpunt.nl

Behangpunt.nl                                                     
W: http://www.behangpunt.nl                           Kamer van Koophandel: 63359405
E: info@behangpunt.nl                                       BTW Nummer: NL855202920B01
B/a: Nijverheidsweg 11a,                                    Rabobank
: NL50 RABO 0135 7392 09
4311 RT, Bruinisse (op afspraak)


 

Behangpunt gebruikt cookies om bezoekers te meten, wij slaan geen gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies